Sobre Anolytech

Tecnología de desinfección de fabricación sueca con Anolyte pH (ácido hipocloroso) que se puede utilizar para garantizar agua potable libre de bacterias, desinfección de manos y superficies, desinfección mediante atenuación y producción in situ. Un proceso circular sostenible y una alternativa respetuosa con el medio ambiente que asegura la autosuficiencia y minimiza riesgos, elimina embalajes, transportes y residuos peligrosos.

Lee mas

Sobre Anolytech

Anolytech fabrica
Máquinas de producción de desinfección utilizadas en varios campos.

Áreas de uso

Desinfección de manos y superficies
Agro y ganadería
Industria
Hotel y propiedad

Suceden muchas cosas con nosotros, regístrese aquí para recibir nuestros correos.

Enviamos regularmente boletines con artículos interesantes y noticias sobre nuestros productos.

Regístrate a nuestro boletín

Hållbar framtid

Alkoholfri desinfektion som effektivt avdödar 99,9% bakterier, virus, svamp, mögel och sporer. Desinfektionen är pH neutral och ej uttorkande. AnoDes produceras genom elektrolys och är helt fri från färgämnen och alkohol, samt effektivt i låga halter.

Testad & godkänd

Godkänd enligt (biocidförordningen) i PT 1- 5. Mänsklig hygien, yt-desinficering, veterinärhygien, ytor som kommer i kontakt med livsmedel och djurfoder och dricksvatten. Uppfyller de europeiska standarderna för desinfektionsmedel: EN 13624, EN 13623, EN 13610, EN17272, EN 14476 , EN13697 och EN 13727

Cirkulär process

Tar desinficering från en linjär process med brand och miljöfarlig frakt och avfall till en hållbar cirkulär process med återvinning och refill av befintliga behållare på plats. På så sätt säkrar näringsliv och viktiga samhällsfunktioner upp tillgången av desinfektion samtidigt som de är nytänkande med hållbarhet och säkerhet i fokus.

Kostnadseffektivt

Hypoklorsyra tillverkas av vatten, salt och el och är så effektiv att det endast krävs en låg procentkoncentration i en färdig brukslösning vilket håller produktionskostnaden väldigt låg. Det är ett billigt och kraftfullt desinfektionsmedel för steriliserings-, desinfektions- och vattenreningsförfaranden.

Compre desinfectante de manos y superficies de nosotros o de uno de nuestros socios. Nuestros socios producen desinfectantes utilizando la tecnología y maquinaria de Anolytech.

Ekomist o MPE Internacional

Följ oss på Facebook

Facebook Pagelike Widget