Tietoa henkilöstä Anolytech

Ruotsissa valmistettu desinfiointitekniikka AnoDes: lla (hypokloorihappo), jolla voidaan varmistaa bakteeriton juomavesi, käsien ja pintojen desinfiointi, desinfiointi himmennyksellä ja tuottaa paikan päällä. Kestävä pyöreä prosessi ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka varmistaa omavaraisuuden ja minimoi riskit, poistaa pakkaus-, kuljetus- ja vaaralliset jätteet.

Lue lisää

Tietoa henkilöstä Anolytech

Anolytech valmistaa
desinfiointikoneet, joita käytetään useilla aloilla.

Käyttöalueet

Käsien ja pintojen desinfiointi
Maatalous ja karjanhoito
Ala
Hotelli ja omaisuus

Paljon tapahtuu kanssamme, kirjaudu postituksi täällä.

Lähetämme säännöllisesti uutiskirjeitä, joissa on mielenkiintoisia artikkeleita ja uutisia tuotteistamme.

Kirjaudu että uutiskirjeemme

Hållbar framtid

Alkoholfri desinfektion som effektivt avdödar 99,9% bakterier, virus, svamp, mögel och sporer. Desinfektionen är pH neutral och ej uttorkande. AnoDes produceras genom elektrolys och är helt fri från färgämnen och alkohol, samt effektivt i låga halter.

Testad & godkänd

Godkänd enligt (biocidförordningen) i PT 1- 5. Mänsklig hygien, yt-desinficering, veterinärhygien, ytor som kommer i kontakt med livsmedel och djurfoder och dricksvatten. Uppfyller de europeiska standarderna för desinfektionsmedel: EN 13624, EN 13623, EN 13610, EN17272, EN 14476 , EN13697 och EN 13727

Cirkulär process

Tar desinficering från en linjär process med brand och miljöfarlig frakt och avfall till en hållbar cirkulär process med återvinning och refill av befintliga behållare på plats. På så sätt säkrar näringsliv och viktiga samhällsfunktioner upp tillgången av desinfektion samtidigt som de är nytänkande med hållbarhet och säkerhet i fokus.

Kostnadseffektivt

Hypoklorsyra tillverkas av vatten, salt och el och är så effektiv att det endast krävs en låg procentkoncentration i en färdig brukslösning vilket håller produktionskostnaden väldigt låg. Det är ett billigt och kraftfullt desinfektionsmedel för steriliserings-, desinfektions- och vattenreningsförfaranden.

Osta käsien ja pintojen desinfiointiaine meiltä tai yhteistyökumppaneiltamme. Kumppanimme valmistavat desinfiointiaineita Anolytechin tekniikan ja koneiden avulla.

Ekomist tai MPE International

Följ oss på Facebook

Facebook Pagelike Widget